Hoewel u wellicht op de hoogte bent van CC Dr@ft als een oplossing voor de automatisering van uw documenten, kent u misschien enkele andere functies niet, die uw end-to-end documentproductie echt kunnen verbeteren. Waaronder:

  • Meertalige documenten: uw documenten kunnen in elke taal worden geautomatiseerd, sommige worden zelfs automatisch ondersteund voor elementen zoals cijfers of data in woorden.
  • Database integraties: u kunt ervoor kiezen om alle SQL-, Sharepoint- en OData-tabellen in uw vragenlijst te integreren om de fouten van de eindgebruiker en de tijd die aan het online formulier wordt besteed te verminderen.
  • Kamer van Koophandel integratie: rechtstreekse integratie met de Kamer van Koophandel om de laatste informatie te verzamelen over de partijen waarmee u samenwerkt.
  • Workflows: Vooraf gedefinieerde parameters kunnen bij activering ketens van workflows opstarten zodat het document en de antwoorden kunnen worden gecontroleerd voordat het definitieve document wordt afgemeld. Een geschiedenis hiervan kan binnen het systeem worden bewaard voor auditdoeleinden.
  • eSignature-integraties: DocuSign en AdobeSign kunnen beide worden gebruikt in combinatie met CC Dr@ft, terwijl alle versies van uw document op dezelfde plaats blijven.
  • Waarschuwingen: met CC Dr@ft kunt u specifieke documentmeldingen instellen en een herinnering ontvangen voordat ze zich voordoen, bijvoorbeeld als een contract wordt beëindigd of op een bepaalde datum moet worden verlengd, ontvangt u van tevoren een melding – alles gebaseerd op data uit de door u gegenereerde documenten.

Graag merken we tenslotte nog op dat niet alle geautomatiseerde documenten contracten moeten zijn! Het gebruik van berekeningen in de software kan ook voor andere doeleinden gebruikt worden, bijvoorbeeld als hulpmiddel voor compliance of risicoberekeningen.